Svenska Mäklargruppen

Svenska Mäklargruppen startades 1998. Idag är vi en väletablerad mäklarkedja med tolv kontor varav nio i Stockholm. Kedjan ägs till lika stora delar av alla som driver kontor, vilket är ett unikt koncept i branschen och en stor fördel för dig som kund.

Varje kontor har stor frihet och kan marknadsföra din bostad på bästa sätt. Vi är inte heller bundna eller ägda av någon bank eller försäkringsbolag, utan har flera samarbetspartners för bästa resultat av din försäljning.
Vi förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus, tomter, kommersiella fastigheter, nyproduktion, ombildningar till bostadsrätter och utlandsobjekt. Du kan därmed få hjälp med alla typer av bostadsaffärer hos oss. Din mäklare kan även följa dig över kommungränser, vilket är en fördel för att bostadsaffären ska fungera så smidigt som möjligt för alla parter.

Samtliga mäklare hos Svenska Mäklargruppen är godkända och registrerade hos Fastighetsmäklarinspektionen. Vi är dessutom anslutna till fastighetsmäklarförbundet och ansvarsförsäkrande upp till 2 miljoner samt underställda FRN, Fastighetsmarknadens reklamationsnämnd.

Öppettider

Måndag- Fredag: 

Kontakt

ADRESS:

Skogås Centrum, 1tr

TELEFON:

08-771 67 00

Fax:

08-771 76 00

Epost:

simon.zarouki@smg.nu

HEMSIDA: 

smg.nu

Stäng